Proč si vybrat Foppapedretti

30. 04. 2019
 
"Pokud je to užitečné, tak  Foppapedretti. Toto je v kostce naše filozofie: navrhování nápadů, které zjednodušují každodenní život"
PROČ SI VYBRAT FOPPAPEDRETTI
Společnost Foppapedretti je již 70 let synonymem kvality, funkčnosti a bezpečnosti. Firemní filosofie platí pro všechny výrobky ze dřeva, ale byla také silně potvrzena pro "technologické" produkty v kovech a dalších materiálech zavedených v nedávné době. V těchto případech společnost Foppapedretti vybrala nejlepší partnery na vnitrostátním i mezinárodním trhu, aby zaručila nejvyšší kvalitu a bezpečnost.
CHARAKTERISTIKA VŠECH VÝROBKŮ ZE DŘEVA
• vyrobené v Itálii: všechny dřevěné výrobky jsou navrženy a vyrobeny v Itálii, aby byla zaručena kvalita, užitek a bezpečnost pro spotřebitele, ale také v každé fázi zpracování. 
• kvalita: výrobky, které vydrží v průběhu času díky výběru nejlepších materiálů. U dřeva je kvalita synonymem ekologie: produkty společnosti Foppapedretti trvající v průběhu času umožňují regeneraci dřeva z chráněných lesů. 
• dřevo: je hlavním materiálem pro všechny výrobky, 100% přírodní a ekologické. Společnost používá pouze dřevo z certifikovaných zeměpisných oblastí az lesů, jejichž zalesňování je kontrolováno místními předpisy a ověřeno lesními orgány. 
• ekologický závazek: Foppapedretti podporuje projekty neziskové organizace Bioforest o znovuzalesňování a obnově životního prostředí s cílem podpořit ekologičtější produkční kulturu a konkrétně přispět k ochraně přírodních zdrojů. Kromě toho je společnost certifikována FSC ® (licenční kód FSC-C004369), značku, která označuje výrobky, které obsahují dřevo z lesů řízeny správně a zodpovědně v souladu s přísnými environmentální, sociální a ekonomické.
• vodní barvy: ekologický závazek není omezen na dřevo. Foppapedretti používá ve spolupráci se společností Icro Coatings netoxickou nátěrovou vodu: náročnou volbu z ekonomického hlediska, která však zaručuje drastické snížení škodlivých emisí v životním prostředí, extrémní bezpečnost pro zúčastněné subjekty, záruku netoxicity pro spotřebitele. , regenerace a opětovné začlenění zbytků barev. 
• Recyklace: během zpracovatelských fází se veškerý dřevní odpad získává zpět a díky propracovanému procesu se znovu používá jako palivo pro vytápění továren, kanceláří a napájení některých výrobních závodů. Kromě toho se vzduch uvnitř zařízení nepřetržitě nasává a zpětným získáváním prachu se filtruje a vrací do výrobního prostředí. 
• certifikace: Společnost Foppapedretti má dlouhou řadu patentů, díky nimž jsou její produkty jedinečné a zároveň vysoce napodobené, nenapodobitelné z hlediska funkčnosti a zdokonalení designu. Společně s celkovou kvalitou byla bezpečnost vždy prvním cílem. Všechny výrobky splňují normy a certifikace EU.
BAMBINO LEGNO
Dítě je naším nejdůležitějším zákazníkem. 
Společnost byla založena před 70 lety stavbou hraček  a dokonce i dnes se snažíme vyhovět potřebám dětí a jejich rodičům, vytvářet bezpečné a vysoce kvalitní výrobky. I při respektování prostředí, kde tyto děti, které reprezentují budoucnost, rostou a stávají se dospělými. 
Byli jsme mezi prvními, kdo vyráběli dřevěné vysoké židle a dnes jsme důležitým referenčním bodem pro dětské postýlky, nábytkem do ložnice a přebalovacími pulty. Stačí říct, že "il Sediolone" od Foppapedretti, téměř 40 let, prodalo více než milion kusů pouze v Itálii.
Každá dřevěná položka je navržena do nejmenšího detailu.
Nosné konstrukce našich výrobků jsou z masivního dřeva, ošetřeny netoxickými vodou ředitelnými barvami, rozměry a povrchy jsou vhodné pro děti, rohy a hrany jsou zaoblené, kola mají uzamykací systém: vše s ohledem na Evropské bezpečnostní předpisy.
Bambino technology
Společnost Foppapedretti se rozhodla stát synonymem kvality, funkčnosti a bezpečnosti i v oblasti výrobků pro rané dětství, které jsou vyrobeny z jiných materiálů než dřeva. 
Společnost Foppapedretti spoléhá na přední mezinárodní partnery v příslušných odvětvích a nabízí řadu produktů určených dětem a jejich růstu pod záštitou inovací. Příkladem je elektrický kočárek Myo Tronic, jediný na trhu s dobíjecí baterií, která „pomáhá“ tlaku rodiče, vítěze prestižní mezinárodní ceny Red Dot Design Award; monitor poslouchá dítě AngelCare, které také detekuje dýchací pohyby; Autosedačky Dinamyk a Isodinamyk s bočními ochrannými kryty.
Foppapedretti je přítomen na trhu  s kombinovanými systémy a praktickými a funkčními kočárky, s elegantním a moderním designem ve jménu italství.
CASA
Návrháři Foppapedretti se ocitli v botách milionů Italů, aby vytvořili stovky praktických a inteligentních řešení, která by usnadnila domácí práce. 
Vzhledem k tomu, že v domácnosti není prostoru nikdy dost, kromě funkcí funkčnosti, praktičnosti a bezpečnosti, které musí mít každý předmět Foppapedretti, je přidán malý půdorys. 
Každý výrobek je ve skutečnosti skládací a po zavření zabírá velmi málo místa, aby snadno zmizel v malých rozích domu, když se nepoužívá.
Nosné konstrukce jsou z masivního dřeva, aby vydržely. Pro zlepšení funkčnosti jsou také použity jiné kvalitní materiály: např. nerezová ocel pro spoje a nezničitelné spoje, pryž pro nedeformovatelné bezpečnostní profily a pro kolečka, která respektují podlahy. 
Mezi bestsellery patří pevná a velmi praktická žehlící deska "Asso", která, když není potřeba se složí a zabírájí málo místa, robustní a praktické žebříky k použití, nebo nezničitelná sušák na prádlo "Gulliver" s 27 metry plochy na prádlo, které, jako by to bylo kouzlo, se složí jen na 14 centimetrů.
Používáním tohoto webu souhlasíte s analýzou návštěvnosti pomocí souborů cookies.Cookies a podmínky užívání