Výrobní proces Foppapedretti

29. 04. 2019
VÝROBNÍ PROCES
"Kvalita Foppapedretti je všechno. Je to výsledek přesného a transparentního výrobního procesu"
DESIGN
Navrhování vítězných nápadů tak, aby vyhovovaly potřebám trhu: vždy to byl cíl Foppapedretti. 
Tým návrhářů a designérů se neustále snaží vytvářet projekty, vynálezy, výběr nových materiálů a industrializaci nových prototypů. 
Základními konstrukčními rysy jsou užitečnost, bezpečnost, pevnost, flexibilita: jedním slovem funkčnost. Foppapedretti drží dlouhou sérii patentů, které učinily produkty jedinečnými a, i když jsou velmi napodobené, nenapodobitelné z hlediska funkčnosti a zdokonalení designu. Společně s celkovou kvalitou byla bezpečnost vždy prvním cílem. 
Všechny výrobky Foppapedretti, počínaje výrobky pro děti, vyhovují normám EU.
CERTIFIKACE
Společně s celkovou kvalitou byla bezpečnost vždy cílem Foppapedretti. Všechny výrobky, počínaje výrobky pro děti, odpovídají příslušným předpisům Evropské unie.
VEDENÍ VE ZPRACOVÁNÍ DŘEVA
Málokdo ví, jak pracovat z masivním dřevem jako Foppapedretti. Známe dřevo již 70 let, víme, jak si jej vybrat, abychom zvýšili jeho přirozené vlastnosti, které ho činí jedinečným. A my to respektujeme, používáme dřevo, které pochází pouze z certifikovaných geografických oblastí  lesů s řízeným zalesňováním: vytváříme kvalitní produkty, které v průběhu času vydrží.
Tesaři od té doby pracují dnes i denně se dřevem se sofistikovanými technologiemi, které jsou schopny provádět přesné práce za velmi vysokých standardů kvality v souladu s požadavky na ochranu životního prostředí.
Výrobní proces zahrnuje kontrolu kvality ve všech jejích fázích: špičkovou technologii, ale bez zapomenutí na řemeslné zručnosti, které značku odlišují již 70 let.
Používáním tohoto webu souhlasíte s analýzou návštěvnosti pomocí souborů cookies.Cookies a podmínky užívání